HamKam har hatt ferie, men i kveld braker høstsesongen i gang borte mot Sogndal.

I oppgjøret mellom lagene på Briskeby tidligere i sommer, vant guttene fra saftbygda 3-1.

Sogndal-trener Eirik Bakke mente etter kampen at det ble gutter mot menn. 

Akkurat det utsagnet håper Kevin Knappen hans elever gjør noe med i kveld.

- Ja, så får vi se hvordan det blir her oppe .Vi skal slå tilbake her, sier Knappen offensivt.

Han er tydelig på hva de har i vente mot Sogndal.

- De er vi godt kjent med, det er et robust lag, forteller Knappen.

Han mener hjemmetapet mot Sogndal var av den merkelige sorten.

- Snodig kamp hjemme hvis vi ser på tallene, vi fikk se  at vi hadde ballen mest, men vi tapte 1-3. Vi var ganske overlegne i banespillet og dyktige der, men vi ble for lette i de faste situasjonene.

Og det er nettopp der, i de faste situasjonene, Kamma har slitt mest denne sesongen. 

Flere ganger har grønnbuksene blitt for lette i duellspillet og sluppet inn flere mål som følge av det.

- Ikke bare at vi ble for lette, men gjorde et par generaltabber. Det er vi klar over, og så har Sogndal også vært bedre på bortebane enn hjemme, men det er et veldig solid lag. 

Knappen mener grønnbuksene har alt å vinne, og at de kan slå nedenfra søndag kveld.

- Det er ikke noe som tilsier at de ikke er soleklare favoritter der oppe, men vi har reist til Ålesund og vi vet at alt er mulig hvis vi har en maksdag.

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Jacob Egeris, Lars Brotangen, Ruben Alegre - Markus Solbakken, Peder Nersveen - Abubakar Ibrahim, Kristian Lønstad Onsrud, Petter Vaagan Moen - Ivar Sollie Rønning

Benken: Marco Priis Jørgensen, Morten Renå Olsen, Ole Erik Midtskogen, Aron Leonard Dønnum, Sander Eng Strand, Johnny Per Buduson, Ådne Midtskogen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.