HamKam fikk de to første målsjanser. Midtskogen headet like over etter en corner, mens Sollie Rønning sitt skudd ble reddet av Tronhus i Sundet-målet. Etter det ble kampen jevnere, og Del Rio på Sundet kom alene med keeper etter en halvtime, men skuddet gikk rett på Jendal.

Midtskogen hadde en heading i tverrliggeren like etter. Kampens første scoring kom til bortelaget fra Trysil. Kaimar Saag pirket ballen inn fra en meter, og det sto 0-1 til pause.

Andreomgang var preget av at HamKam hadde mye ball, men utligningen kom ikke før det var spilt 80 minutter. Etter press inne i feltet klarerte en Sundet-spiller i en annen, og det sto 1-1.

I ekstraomgangene tok igjen Sundet ledelsen, ved Kaimar Saag. Han fikk stå alene i boksen, og satte ballen under Lars Jendal. 2-1 til tryslingene. Midtskogen reddet straffekonk for HamKam, da han headet et Vaagan Moen innlegg etter 117 minutter. 2-2 etter 120 minutter.

Da var det klart for straffekonk, der Markus Solbakken bommet på den fjerde straffen for HamKam. Keeper gikk riktig veg, og reddet enkelt. Når Sundet satte sine to neste straffer, var det klart. HamKam er ute av cupen i første runde, akkurat som forrige sesong

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.