HamKam fikk de to første målsjanser. Midtskogen headet like over etter en corner, mens Sollie Rønning sitt skudd ble reddet av Tronhus i Sundet-målet. Etter det ble kampen jevnere, og Del Rio på Sundet kom alene med keeper etter en halvtime, men skuddet gikk rett på Jendal.

Midtskogen hadde en heading i tverrliggeren like etter. Kampens første scoring kom til bortelaget fra Trysil. Kaimar Saag pirket ballen inn fra en meter, og det sto 0-1 til pause.

Andreomgang var preget av at HamKam hadde mye ball, men utligningen kom ikke før det var spilt 80 minutter. Etter press inne i feltet klarerte en Sundet-spiller i en annen, og det sto 1-1.

I ekstraomgangene tok igjen Sundet ledelsen, ved Kaimar Saag. Han fikk stå alene i boksen, og satte ballen under Lars Jendal. 2-1 til tryslingene. Midtskogen reddet straffekonk for HamKam, da han headet et Vaagan Moen innlegg etter 117 minutter. 2-2 etter 120 minutter.

Da var det klart for straffekonk, der Markus Solbakken bommet på den fjerde straffen for HamKam. Keeper gikk riktig veg, og reddet enkelt. Når Sundet satte sine to neste straffer, var det klart. HamKam er ute av cupen i første runde, akkurat som forrige sesong

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00