– Jeg blir litt forbanna etter en slik kamp. Jeg synes vi er gode etter 1-0, og jeg mener at vi fortjener litt mer. For målene kommer litt ut av ingenting, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

Den tidligere Elverum- og Brumunddal-treneren fant en del positivt i andre omgang.

– Jeg synes det er bra trøkk i oss etter at Bærum får det første målet. Det er irriterende og frustrerende at vi ikke klarer å ri inn kampen, sier Knappen.

Da klokka viste 86 minutter, ble viktige Ivar Sollie Rønning tatt av banen.

Knappen forteller at det ikke var et taktisk bytte.

– Han kastet seg inn på en løs ball, og da smalt han inn i stanga. Han hadde vondt, og derfor ble han tatt av, sier Kevin Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.