Franck Semou og Saihou Jagne forlot Sveum og Brumunddal til fordel for Briskeby og HamKam, mens Kristian Eriksen og Tor Torgersen gjorde det motsatte.

I ettermiddag møtes trolig alle fire når lagene barker sammen for første gang denne sesongen.

Nysigneringene vil hjelpe

Forrige sesong var Semou og Jagne kanskje de to viktigste bidragsyterne til at Knappens Brumunddal var et av de beste lagene i avdelingen på høsten. Dala-treneren tror hans gamle elever, sammen med Kammas resterende nyervervelser, kan bli avgjørende for grønnbuksenes sesong.

– HamKam har fått på plass en del bra spillere, noe som helt klart bør borge for en god sesong, og en bedre sesong enn de hadde i fjor. Selv om noen er borte siden den gang, mener jeg de har fått inn mer kvalitet enn de har mistet, sier Knappen.

Han tror HamKam-laget Brumunddal tok to poeng fra forrige sesong, blir bedre i 2016.

– Uten å ha sett dem i vinter, tror jeg de er blant årets favoritter. De vil nok være med å kjempe om opprykk, sier Knappen.

Forventer tøft Brumunddal

HamKam-trener Kent Bergersen har heller ikke sett dagens motstander i aksjon i oppkjøringen, men tror han vet hva som venter guttene sine på Børstad i dag, og på Sveum og Briskeby når de møtes igjen senere denne sesongen.

– Brumunddal blir nok omtrent som i fjor. Et hardtarbeidende og god strukturert fotballag, som blir vanskelige å bryte ned, sier Bergersen, som ikke har full oversikt over de nye spillerne naboen har signert.

– Jeg kjenner til de spillerne som var i Brumunddal i fjor, samt Tor Torgersen og Kristian Eriksen som spilte for oss, men vet svært lite om de nye dem har hentet.

Forfall i begge lag

Til dagens kamp må både HamKam og Brumunddal klare seg uten en del viktige spillere.

For Kammas del er både Marius Hagen og Valentin Blaka satt ut med lyskeproblemer, mens Mikkel Gran Frankmo, John Anders Rise og Tobias Ødegård har slitt med sjukdom og er usikre.

– Vi trenger hver kamp for å spille sammen laget og få spillere i form, sier Bergersen.

Dala har Christoffer Heier Solbakken, Fredrik Haave Andersen, Anders Ludvigsen, Esten Grini og Arman Nazari ute med skader fra før, mens Sverre Valset kan rekke å bli klar til treningskampen.

– Jeg nærmer meg et serielag, men vil bruke kampen for å teste ut litt mer både offensivt og defensivt, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.