Nybergsund - HamKam 1-0:

HamKam tapte fullt fortjent mot Sundet, og mistet forspranget på fire poeng ned til Alta på tabellen før sommerferien.

Det irriterte Kevn Knappen, som ikke sparte på kruttet når han skulle fortelle hvor skoen trykket mot Nybergsund.

- Årsverste

Prestasjonen til grønnbuksene var ikke noe HamKam-treneren vil være bekjent av.

- Dette var årsverste. Vi har noen punkter på tavlen i forkant av kampen...

- Hvilke punkter?

Du vet motivasjonen til motstanderen i en sånn kamp. Jeg har sittet i den garderoben i seks år, så vilje slår ferdighet. Det er det ingen tvil om. Fotball er ikke matematikk, så enkelt er det. Det laget som vil og evner mest, det vinner en sånn kamp. Vi klarer ikke å komme opp på det nivået vi skal være i det hele tatt, og de gjør alt det riktige, forklarer Knappen.

Han har en fartstid på seks år i Sundet, og vet godt hva han snakker om.

Han roser imidlertid måten vertene gjennomfører kampen på etter 1-0-scoringen, men 

- Vi klarer ikke å true dem nok. Vi har mye ball, men det skjer svært lite. De går av en spiller i ny og ne, men vi gjør ikke det. Vi er for nølende, alt er egentlig i sirup, sier han.

Vil ikke være bekjent av prestasjonen

Underveis i kampen forsøkte Knappen å ta grep, og det var ikke vanskelig å høre hvor misfornøyd han var med spillet til egne spillere. 

Han synes ikke det er behagelig at instruksene hans fra sidelinjen ikke bærer frukter.

- Det er ingen god følelse, men vi prøver. De prøver nok å komme dit de skal, men vi får ikke nok sprut i kampen i dag. Jeg er egentlig bare utrolig skuffet, sier han, og fortsetter:

- Vi kan ikke være bekjent av det her. Hvis vi vil noe, så må det opp mange, mange hakk. Du kan si at vi alltids får en sånn kamp i ny og ne, men skal ikke være som det her. Det er for flatt.

Det at HamKam kun evnet å skape én målsjanse i løpet av 90 minutter er også noe som irriterte Kamma-treneren, som fortsatt kan glede seg over tabelltopp, tross tap.

- Vi leder inn i sommerpausa, men det er de kampene her vi vil spille, og de kampene må vi tåle. Det er dette som skal være moro, da, sier en skuffet Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.