Nybergsund - HamKam 1-0:

HamKam tapte fullt fortjent mot Sundet, og mistet forspranget på fire poeng ned til Alta på tabellen før sommerferien.

Det irriterte Kevn Knappen, som ikke sparte på kruttet når han skulle fortelle hvor skoen trykket mot Nybergsund.

- Årsverste

Prestasjonen til grønnbuksene var ikke noe HamKam-treneren vil være bekjent av.

- Dette var årsverste. Vi har noen punkter på tavlen i forkant av kampen...

- Hvilke punkter?

Du vet motivasjonen til motstanderen i en sånn kamp. Jeg har sittet i den garderoben i seks år, så vilje slår ferdighet. Det er det ingen tvil om. Fotball er ikke matematikk, så enkelt er det. Det laget som vil og evner mest, det vinner en sånn kamp. Vi klarer ikke å komme opp på det nivået vi skal være i det hele tatt, og de gjør alt det riktige, forklarer Knappen.

Han har en fartstid på seks år i Sundet, og vet godt hva han snakker om.

Han roser imidlertid måten vertene gjennomfører kampen på etter 1-0-scoringen, men 

- Vi klarer ikke å true dem nok. Vi har mye ball, men det skjer svært lite. De går av en spiller i ny og ne, men vi gjør ikke det. Vi er for nølende, alt er egentlig i sirup, sier han.

Vil ikke være bekjent av prestasjonen

Underveis i kampen forsøkte Knappen å ta grep, og det var ikke vanskelig å høre hvor misfornøyd han var med spillet til egne spillere. 

Han synes ikke det er behagelig at instruksene hans fra sidelinjen ikke bærer frukter.

- Det er ingen god følelse, men vi prøver. De prøver nok å komme dit de skal, men vi får ikke nok sprut i kampen i dag. Jeg er egentlig bare utrolig skuffet, sier han, og fortsetter:

- Vi kan ikke være bekjent av det her. Hvis vi vil noe, så må det opp mange, mange hakk. Du kan si at vi alltids får en sånn kamp i ny og ne, men skal ikke være som det her. Det er for flatt.

Det at HamKam kun evnet å skape én målsjanse i løpet av 90 minutter er også noe som irriterte Kamma-treneren, som fortsatt kan glede seg over tabelltopp, tross tap.

- Vi leder inn i sommerpausa, men det er de kampene her vi vil spille, og de kampene må vi tåle. Det er dette som skal være moro, da, sier en skuffet Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00