Knappen var en skuffet mann etter at tapet var klart.

- Vi er selvfølgelig skuffet, jeg mener vi skal vinne klart etter spill og sjanser, men det ville seg ikke. Vi visste god moral ved å komme tilbake to ganger, men vi må være mye mer effektive foran mål. VI må sette sjansene våre. I tillegg slapp vi inn for enkle mål. Vi er for dårlige i begge bokser.

Nå vil han at HamKam skal snu dette så fort som mulig.

- Nå må vi snu dette raskt, vi tapte ingen seriepoeng, selv om vi skulle ønske at vi gikk videre i cupen. Det er en revansjesugen gjeng som vil snu dette borte mot Finnsnes til helgen.

Kaimar Saag sendte Nybergsund i ledelsen i første omgang, etter at han fikk en tå på ballen inne i felte. HamKam reduserte mot slutten av andre omgang, etter et selvmål av Nybergsund. Da ble det ekstraomganger, der Sundet igjen tok ledelsen.

Ole Erik Midtskogen utlignet for HamKam rett før slutt i den andre ekstraomgangene, og det ble straffet. Der ble Markus Solbakken den uheldige som bommet, og Nybergsund avgjorde med scoring på sin avgjørende straffe. 

Truls Jevne Hagen måtte gå av banene med en skade i første omgang.

Nå skal HamKam spille borte mot Finnsnes i helgen.

Les også
SPORT

HamKam-Nybergsund: 2-3 etter straffer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.