Finnsnes - HamKam 0-1

Seieren satt langt inne, men HamKam klarte å ro i land tre poeng borte mot Finnsnes.

Vertene hadde ikke tapt på hjemmebane på to sesonger før denne sesongen, men nå har de tapt to av to, mot Kamma og Grorud.

Grorud er det eneste laget som har ni poeng, den samme poengsummen som Kamma har etter tre kamper.

Flere poeng enn forutsett

Det er Knappen godt fornøyd med.

- Jeg kalkulerer aldri med noe. Men hadde jeg fått solgt inn og kjøpt, så hadde jeg kanskje kjøpt sju poeng. Men nå står vi med ni, og det er veldig bra og ikke ufortjent. Det har vært bra motstand, men vi står godt. Når vi spiller som i første i dag, så er vi et lag som kommer til å ta poeng fra alle, forteller en strålende fornøyd Knappen etter 1-0-seieren.

Han var spent foran kampen, mot et lag han visste var robuste på eget gress.

- De hadde ikke tapt her på to år før de møtte Grorud i den første kampen, og dette smaker godt. Vi er veldig, veldig fornøyd og vi må bygge videre på dette. 

Det kunne imidlertid fort ha endt med poengdeling. Grønnbuksene var kanskje noe heldige som ikke fikk en i baken da en Finnsnes-spiller snappet ballen fra Marcus Solbakken på midten og kom alene med keeper Lukasz Jarosinski. 

Men dommer Ajdin Medic blåste frispark fordel Kamma, noe Finnsnes var rasende over.

- Det er fantastisk godt dømt og frispark, sier Knappen litt lattermildt, før han fortsetter:

- Han dømmer nå, og jeg ser ikke situasjonen helt. Jeg vil ikke slå et kort frispark der, så jeg ser ikke hva som skjer. Men det er vanskelig å si, og vi skal ikke henge oss opp i det. Dette var en kanon bortekamp med de utfordringene vi har hatt på skadesiden. Dette var bra.

Fornøyd med responsen

Etter cuptapet mot Nybergsund onsdag, var Knappen spent på hvordan spillerne hans ville respondere.

Og i fraværet til toppscorer Kevin Beugre, John Anders Rise, Juan Manuel Cordero og Simen Bolkan Nordli, er Knappen stolt over hva guttene viste.

- Jeg er fantastisk fornøyd med responsen og at guttene løfter seg fra onsdag. All honnør til alle som bidrar, og det er en vanvittig god prestasjon her borte.

Han mener det ble i overkant tøft mot slutten av matchen, da Finnsnes kastet folk i angrep og jaktet scoring.

- Det ble tøft i andre omgang, men de har ikke så mange store sjanser. Det blir lemper inn og tilfeldigheter, og det er det dem legger opp til. Jeg synes stopperne våre og hele rekka vår er suverene i duellene, og boksspillet vårt er solid. Første omgang er strålende gjennomført, mener jeg, på bortebane. Da styrer vi kampen og skaper også nok. Og så har vi de to kanskje feteste sjansene i andre omgang.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00