HA-sporten tror HamKam kommer øverst, og dermed rykker opp denne sesongen. 

Bakgrunn: Les vårt tabelltips!

Kevin Knappen, som tidligere har trent Elverum og Brumunddal, har ikke opplevd et stort opprykkspress før, men han sier at han blir motivert av det.

– Det er nytt for meg, men jeg lever godt med det. Vi lever med presset, men jeg er helt sikker på at vi skal klare å holde fokus og legge bort forventningene til omgivelsene. Vi skal trene og spille som normalt, sier han.

Han tror – som HA-sporten – at det trolig kommer til å dreie seg om HamKam, Raufoss og Skeid i toppen av tabellen.

– Det er nok disse tre lagene som peker seg ut mest nå, men jeg synes det er vanskelig å skulle sette noen plassering på lagene. Finsnes, Asker og Grorud kommer også til å være med, sier han.

Knappen tror Kamma har havnet i en tøff avdeling.

– Avdelingen vår er tøff, og den er jevn. Ser man på treningskampene som er blitt spilt på tvers av avdelingene, har de fleste seirene gått til lagene vi skal møte. Men vi har et godt lag, og vi håper å få flyt med en gang. Det er ingen grunn til at vi skal gå på lengre smeller, sier han.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.