HamKam klarte ikke å slå et kompakt og lavtliggende Hønefoss-lag på Briskeby i går kveld, og nå er det hele 14 poeng opp til Elverum på førsteplass.

Kevin Knappen mener det er utopi å håpe på opprykk i oktober.

gir opp opprykk

– Er det realistisk å tro at dere kan ta igjen Elverum nå?

– Nei, det kan vi bare glemme. Fokuset vårt kan ikke ligge på Elverum. Vi må tenke på oss selv. Vi må skape entusiasme her og begynne å sette sjansene vi har. Ikke tenke på andre, sier Kevin Knappen, som var misfornøyd med gårsdagens forestilling.

– Vi gir bort begge scoringene. Vi hadde snakket om spissen deres, men faller ikke av i forkant av 1–0. Det er bare å falle av og ta ut de meterne vi trenger. I andreomgang lager vi straffe i en en-mot-fire-situasjon, og det er ikke bra nok, sier han.

– tabellen juger aldri

Knappen mener at laget besitter mange gode kvaliteter, men at flere av spillerne ikke kommer helt opp på ønsket nivå.

– Laget er bedre enn det vi klarer å vise. Vi har mange gode spillere, og vi er overlegne i ballinnehav, men uten å skape noe. Det er mye vilje i laget, men vi sliter med å få det ut, og det er mange som tenker litt for mye nå. Men tabellen juger aldri, sier Kevin Knappen.

spiller for nye kontrakter

Lørdag skrev HA-sporten om investorne som vil fortsette å hjelpe klubben med å finansiere nye spillere. Knappen vil bruke resten av sesongen på å kartlegge neste sesong.

– Vi kommer til å bruke de spillerne vi har trua på, og vi kommer til å bruke de spillerne som vi ønsker å ha med oss videre, sier han.

– Har du blinket deg ut noen posisjoner du ser at må styrkes for å få et bedre lag?

– Vi diskuterer alltid lag og posisjoner, men jeg ønsker ikke å kommentere noe spesifikt rundt det, sier Knappen, som var fornøyd med det 16 år gamle Simen Bolkan Nordli viste fram i sin første HamKam-kamp fra start.

– Han holder nivået og har framtida foran seg. Simen får spille fordi han er det beste alternativet i dag. Han vil bli noe, og han har de rette innstillingene.

PS! Tobias Ødegård forlot banen på grunn av skade.

Les også
SPORT HATV: - De skaper veldig lite.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00