HamKam – Raufoss 2–0

Til tross for at HamKam sto med 16 av 18 mulige poeng før hjemmemøtet med Raufoss søndag, valgte trener Kevin Knappen å sette Kevin Beugre på benken, mens Petter Vaagan Moen ble flyttet fra høyresiden til midten.

Og treneren traff blink med den taktiske planen.

1-0: En sentral Petter Vaagan Moen fikk ballen på 16-meterstreken, så opp og skjøt et lurt skudd inn langs bakken.

2-0: Innbytter Kevin Beugre vant ballen mot et høytstående Raufoss-lag, taklet en forsvarer i bakken - og så la han ballen over til Ivar Sollie Rønning. Og trønderen gjorde ingen feil.

Ville ha Vaagan i midten

Slik forklarer treneren hvorfor han valgte å benke Beugre fra start.

– Vi har slitt med å få brukt Kevin og Petter i de siste kampene. Ikke for at de to har vært dårlige, men vi har ikke kollektivt klart å bruke dem. Derfor ville vi ha Petter mer sentralt bak Ivar (Sollie Rønning) – og det synes jeg vi lyktes bra med, sier treneren, som gjerne jobber som hobbyspåmann på si.

– Jeg så for meg at vi skulle lede til pause. Raufoss måtte stå høyere i banen etter scoringen, og da er Kevin perfekt å sette inn fra benken. Han kom inn og var veldig god, sier Knappen, som fikk de svarene han ønsket av Beugre da han ble satt ut.

– Han tok det proft. Det er ikke plass til folk som ikke tåler å bli satt ut i HamKam. Og han responderte på en god måte.

vil ikke snakke om tabellen

Selv om HamKam fosser fra resten av feltet i 2. divisjon, ønsker ikke treneren å bruke så mye tid på å snakke om tabellen.

– Det er altfor tidlig å snakke tabell nå. Det er vår jobb å få spillerne våre til å ikke høre på omgivelsene.

– Når er det lov å snakke om opprykk?

– Dersom vi har samme distansen ned når det gjenstår én kamp, er det lov å snakke om opprykk, sier Knappen med et stort smil.

40-åringen var fornøyd med det spillerne viste ham.

– Vi spiller ikke bare en solid kamp i dag; vi spiller en veldig god kamp, der vi er skikkelig gode før pause.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.