– Jeg har søkt permisjon fra jobben min som lærer, og dermed kommer jeg til å kunne ha fullt fokus på HamKam. Det har vært noe jeg har jeg har ønsket, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

får bedre tid

– Hva vil det ha å si for deg som trener?

– Dette vil gjøre at jeg får bedre tid og mulighet til å se på hva som rører seg på spillermarkedet. Jeg vil også få vært nærmere den daglige driften, og jeg vil være mer tilgjengelig for spillerne mine.

– Hva har vært den største utfordringene med å ha to jobber?

– Det har vært heseblesende til tider. Men både den vanlige jobben min og HamKam har vært tålmodige med meg. I tillegg til at jeg har en snill kone og familie, sier han.

press

Knappen har gjort det han ble hentet til klubben for å gjøre: Nemlig å rykke opp.

Og han innrømmer at han har kjent på presset.

– Vi visste at det kom til å bli mye press i en klubb som HamKam. Du skal vinne hver eneste kamp, for det er det som er pari. Det å klare det, synes jeg er en kjempeprestasjon – og det skal gutta ha masse kreditt for, sier han.

vil utvikle offensivt spill

Til tross for at HamKam har scoret nest flest mål i 2. divisjon, har ikke det offensive spillet begeistret like mye som defensiven.

Og treneren virker ikke å være veldig fornøyd da han får spørsmål om hvordan han vil utvikle det offensive spillet.

– Det er kun ett lag som har scoret flere mål enn oss. Vi ønsker, som alle andre, å score flest mulig mål. Men det handler om balanse i laget, og det har vi vært klare på. Vi må tenke offensivt når vi er defensive, og vi må tenke defensivt når vi er offensive. Det handler om radius og avstander til motspillerne, slik at vi ikke gir bort overganger. Og det har vi vært gode til, sier han.

fornøyd ledelse

Leder av sportsutvalget, Kai Kristiansen, er fornøyd med at Knappen blir heltidsansatt.

– Vi er glade for at Kevin kommer inn fullt. HamKam har tidligere alltid hatt fulltidstrener, men det har vært nødvendig å rykke opp før han ble fulltidsansatt. Kevin får bedre til å gjøre det han skal, og det er vi veldig glade for.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.