- Jeg har fire mål på fire kamper nå, og jeg føler det har vært en bra start, sier Ivar Sollie Rønning til HA-sporten.

HamKam spilte en fantastisk omgang, men falt i kvalitet utover i kampen.

- Vi hadde sett dem på video, og de spilte akkurat slik som vi trodde. Vi klarte å presse dem til å gjøre feil, og så ble vi slitne etter pause, sier Sollie Rønning om kampen.

Klappet av

HamKam ble klappet av banen da dommer Kent Gomo Hammer blåste av etter de første 45 minuttene.

Vertene startet kampen sterkt, og etter ti minutter smalt det fra Ivar Sollie Rønning. Trønderen vant en duell inne i feltet, dyttet unna en Grorud-forsvarer og banket ballen kontant i kassa.

13 minutter senere vant samme mann ballen på midten, spilte til Petter Vaagan Moen og løp inn i bakrommet. Den tidligere Godset-spilleren la en nydelig pasning bak linja, og alene med målvakt Kamil Olsztynski var Rønning iskald da han satte ballen nede i det lengste hjørnet.

Etter 36 minutter fikk HamKam straffe da Ole Erik Midtskogen kjørte karusell med Glenn André Harviken inne i feltet. Moelven-gutten Truls Jevne Hagen satte ballen nede til venstre for seg selv, mens polakken satset på motsatt side. 

HamKam skapte flere sjanser før hvilen, men også Grorud hadde to gigantmuligheter. Begge på dødball. 

sceneskifte

HamKam kom ut som et helt annet lag etter pause, og det var Grorud som skapte de største sjansene.

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Francois Yabré, Ruben Alegre,  Nicholas Mickelson - Franck Semou, Markus Solbakken - Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre.

Benk: Lars Jendal, Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Sander Eng Strand, Mathias Pedersen Aasand, Mikkel Gran Frankmo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.