Fredag formiddag kom nyheten om at Adrian Lillebekk Ovlien (20) er død.

Klubben skriver følgende i en pressemelding: 

"Adrian Lillebekk Ovlien døde på Ullevål sykehus i dag tidlig. Han døde etter en akutt infeksjon. Våre tanker går til familien og hans nærmeste"

Kevin Knappen var preget av nyheten da han snakket med HA-sporten.

- Når man leser dette, blir man først og fremst sjokkert. Jeg sendt en rask melding til Espen Nystuen, der vi kondolerer. Det er forferdelig trist, og det er vanskelig å si noe smart i en slik stund, sier han.

Han forteller at han ikke kjente ham personlig, men at han kjente godt til hans kvaliteter som spiller.

Knappen forteller at spillerne ble preget av nyheten.

- Det ble snakket om rundt lunsjen, og det preger alle. Vi kan ikke gjøre annet enn å sende varme tanker til klubben, hans familie og de pårørende. Det er forferdelig trist, sier han.

Til Dagbladet sier klubblege Åge Henning Andersen følgende:

- Det er klart at det er en svært vanskelig dag. Det er den tristeste dagen i klubbens historie. Vi forsøker etter beste evne å ivareta hverandre og familien, sier Andersen.

Hamar-gutten Fredrik Sjølstad spiller i Kongsvinger og var lagkamerat med Ovlien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.