- Dersom det er korrekt at Saihou Jagne og Franck Semou er klare for HamKam kommende sesong, er det bare for oss å gratulerer Kamma med to meget gode spillere, sier Dala-trener Kevin Knappen til HA-sporten.

Dala-sjefen er derimot ikke like glad for at HamKam trolig velger å offentliggjøre nysigneringene i kveld.

- Klubbene hadde en muntlig avtale om at vi skulle vente til etter sesongen dersom det var aktuelt å hente spillere fra naboklubben. Om HamKam slipper denne nyheten i kveld, forteller det bare hvor lite en slik avtale med HamKam er verd, sier Knappen som reagerer på at dette eventuelt skjer kun noen timer før Brumunddal skal spille toppkamp mot Elverum på Sveum.

- Respektløst

Sportslig leder i Dala, Hans Ødegård, deler Knappen sine tanker og innrømmer at han er skuffet over HamKam.

- Timingen er helt forferdelig. HamKam vet at vi skal spille en av sesongens viktigste kamper lørdag, men velger likevel å offentliggjøre dette nå. Det skuffer meg, sier Ødegård og legger til at han ikke har trøbbel med at spillerne eventuelt velger å fortsette karrieren i Hamar-klubben.

- Om vi retter blikket framover, er det veldig få i Dala som ikke er enige om at HamKam har størst forutsetninger for å bli et stabilt topplag på sikt, sier Ødegård.

Kamma kommenterer ikke

Daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, har ikke lyst til å kommentere skuffelsen og påstandene om respektløshet fra naboklubben.

- Vi i HamKam har ikke bekreftet at det er spillere på vei fra Dala til HamKam, og da er det heller ingen grunn for meg å kommentere dette, sier Ingelstad.

Kunne ikke bli i Dala

Den sportslige lederen i Dala innrømmer at Ringsaker-klubben ikke hadde råd til å beholde Semou og Jagne.

- Det er korrekt. Klubben har strukket seg så langt vi mente var forsvarlig, men spillerne avslo vårt tilbud og sa at de hadde fått et mye bedre tilbud et annet sted. Vi i styret visste derfor at spillerne var på vei bort, men vi ante ikke at det trolig er til HamKam, før vi leste det på h-a.no, sier Ødegård.

Ønsket mer dristig styre

Kevin Knappen var også informert om at Brumunddal allerede hadde gitt opp kampen om å beholde nøkkelspillerne.

- Ledelsen har gitt spillerne det tilbudet de mente var forsvarlig, men det holdt ikke, kommentere Knappen.

- Mener du klubben gjorde nok for å beholde dem?

- Som trener kunne jeg gjerne ønske klubben var mer dristig, men jeg respekterer styrets beslutning, sier Knappen.

Spiller lørdag

Selv om en mulig overgang for Dala-duoen har skapt reaksjoner, slår trener Kevin Knappen fast at han stiller med sine 11 beste menn mot Elverum.

- Det er helt utelukket ikke å starte med spillerne jeg mener er best, sier Knappen som ganske snart må lete etter erstattere for sine to beste spillere.

- Det eneste som er helt sikkert, er at både Jagne og Semou er mulige å erstatte, smiler Kevin Knappen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00