Midtbanespilleren var med det danske toppserielaget og trente i en ukes tid, og fikk i tillegg prøve seg i en kamp sammen med reservelaget. Der var han god og scoret to mål. 

Likevel konkluderer klubben med at de ikke har behov for den fysisk robuste ghaneseren. 

- Vi vil ikke signere nye spillere med mindre de er bedre enn de andre vi har i posisjonene. Det vurderer vi at ikke er tilfellet med Aziz Idris. Beslutningen er en konsekvens av at vi råder over  en sterk tropp og har gode spillere allerede på sentral midtbane, sier sportssjef i Silkeborg, Peter Knudsen, til klubbens hjemmesider. 

Hovedpersonen selv forteller at han ikke henger med hodet på tross av avgjørelsen. 

- Nei, jeg er ikke skuffet, sier Aziz Idris til HA-sporten og fortsetter:

- Nå blir det tilbake til Norge for å finne et lag å spille for resten av sesongen. Det kommer til å ordne seg, sier han. 

I Norge har flere klubber forhørt seg om hans tjenester. 

- Det er ingen klubber i Tippeligaen. I 1. divisjon er det noen klubber som har signalisert at de kunne tenke seg meg, sier han.

Uansett om det ikke ble noen Silkeborg-kontrakt på Idris, er han likevel ikke tilgjengelig for HamKam mot Ranheim søndag.

- Jeg fikk terminert kontrakten min og fristilt meg før jeg dro til Danmark, sier Aziz Idris. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.