HAMAR: For det er ikke mange avslutningene Tommy Øren har kommet med i år. Likevel har 27-åringen med sine to mål scoret 16 prosent av HamKams mål denne sesongen.

- Jeg er en ganske effektiv spiller, men jeg kommer meg ikke ofte nok inn i boksen, sier Øren til HA-sporten.
Det gjorde han derimot søndag. Tommy Øren plasserte seg helt rett inne i feltet, og da han fikk sjansen var Øren iskald.
Venstrekanten la ballen til rette, og dro han av tidligere HamKam-spiller Jarl André Storbæk, før han lekkert la ballen i lengste hjørne.
- Det var en grei scoring, men jeg skal også score på den situasjonen, sier en noe beskjeden Øren.
I førsteomgang slo HamKam mye langt. Midtbanen ble lite involvert, og grønnbuksene fikk ikke trykket ut laget.
- Det er vanskelig å spille kant når vi spiller slik vi gjorde i førsteomgang. Det er vanskelig å vite hvor man skal posisjonere seg på slike oppspill. Derfor blir det for mye løping, og for lite spill, sier Øren.
Også søndag viste Ante Vitaic hvilke pasningsferdigheter han har. Det er noe Tommy Øren mener HamKam bør utnytte mer:
- Ante er en meget god ballspiller. Han har evnen til å tre igjennom gode baller etter bakken, og da trives jeg bedre, sier mannen som scoret 1-1-målet.
Men det kunne det fort vekk ikke ha blitt noe av. For like i forkant av scoringen planla Arne Erlandsen å bytte av sin venstrekant. John Anders Rise sto på sidelinjen for innbytte, men ballen var fortsatt i spill. Og like etter sikret Tommy Øren et etterlengtet HamKam-poeng.
- Ett poeng mot et ikke altfor sterkt Enga-lag er ikke mye å skryte av, men vi skal ta med oss dette poenget framover. Nå har vi to uker til å ta oss sammen før avslutningen. Og vi skal avslutte sterkt, fastslår Øren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00