1. juli ble Bjerke operert i hælen, og veteranen har kun spilt én kamp i 3. divisjon etter det. Likevel håper han å være vikar for utestengte Aziz Idris sentralt på midten.
Nødvendig rutine
– Jeg kan bidra med en god porsjon rutine og balansere laget. Det siste blir veldig avgjørende mot Glimt, mener Bjerke som sammen med Håkon Aalmen kjemper om vikarjobben på midten.
34-åringen fra Moelv ble tidlig i vinter utpekt til Oddbjørn Lie sin midtstopperkollega. Da serien startet var Bjerke høyreback, i Truls Jevne Hagen sitt skadefravær. Nå er allrounderen aktuell som midtbanespiller igjen, og forbereder seg til en vanskelig, men morsom utfordring.
Tøff bortekamp
– Glimt er seriens klart beste lag, og jeg har hatt noen tøffe opplevelser på Aspmyra tidligere, innrømmer Bjerke som i farten ikke kan huske å ha vunnet i Bodø.
Så langt denne sesongen har Glimt vært fantastiske på eget kunstgress. 11 seirer av 11 mulig. 30 scoringer og kun fem baklengsmål på de samme 11 kampen,
Ingen andre lag har scoret mer og sluppet inn færre enn nettopp Glimt på egen hjemmebane.
– Dette er en ren bonuskamp for oss. Ingen tvil om at vi er underdogs, men det tror jeg passer oss perfekt, sier Bjerke som tror Kamma kan bli det første bortelaget som tar med seg poeng hjem fra Bodø.
– Vi var i perioder ganske gode mot Bryne sist, treningsuka har vært god og jeg håper HamKam er på vei tilbake til god og stabil form, sier klubbveteranen som forventer laget tar med seg den gode følelsen fra forrige helg.
Stabile Glimt
Så langt denne sesongen har stabiliteten til Bodø/Glimt vært i en klasse for seg.
Etter Glimt møtte Kamma 20. mai (0-0), vant Jan Halvor Halvorsen sine gutter 12 seriekamper på rad, før de tapte mot Hødd (1-2) forrige helg.
– Vi må ødelegge rytmen i deres spill. På sitt beste spiller Glimt hurtig og veldig god fotball. Det må vi sørge for at de ikke får mulighet til i kveld, sier Bjerke som gjennomførte ei lett økt på kunstgresset i Løten søndag kveld.

Følg kampen direkte her:

 

 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.