HamKam-treneren tar ingen ting for gitt, men sikrer gjerne opprykket allerede lørdag.

– Vi gleder oss som alltid til kamp. Nå har vi fire matchballer til å avgjøre, sier Knappen, og viser til de resterende kampene denne sesongen.

Dersom Kamma gjør jobben hjemme mot Bærum og Alta avgir poeng borte mot Kjelsås, så er grønnbuksene klare for 1. divisjon allerede lørdag.

– Jeg ser ingen grunn til å verken utsette eller ta lett på å fullføre jobben om å rykke opp. Vi skal være skjerpet og legge ned en vanvittig jobb. Vårt fokus må ligge på arbeidsoppgaver, og ikke alt hva som kan bli og kan være andre plasser. Vi skal gjøre noe med det vi kan gjøre noe med, så får det andre komme som en bonus, sier treneren, som ikke har planlagt noen eventuell opprykksfest.

– Jeg og lagledelsen skal på hyttetur. Vi har verken bestilt noe konfetti eller festlokale, sier han.

HA-sporten tipper følgende lag mot Bærum (4-4-2): Lukasz Jarosinski – Nicholas Mickelson, Ruben Alegre, Jacob Egeris, Juanma Cordero – Petter Vaagan Moen, Markus Solbakken, Truls Jevne Hagen, Ole Erik Midtskogen – Ivar Sollie Rønning, Markus Naglestad.

Simen Bolkan Nordli er syk og ikke med. François Yabré er ute med strukket leddbånd i kneet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.