• IMPONERT: Marius Bratberg Lund.
    FOTO: Håkon T. Kristiansen

- Jeg har ikke smerter lenger, og har trent godt denne uka. Hvis Kent (Bergersen) vil jeg skal spille, så er jeg klar, sier Tobias Ødegård, som ikke har spilt en offisiell kamp i år grunnet skader.

Topper HA-børsen

Men det er ikke bare bare for HamKam-trener Kent Bergersen å sette ut 18 år gamle Bratberg Lund. Midtstopperen er den Kamma-spilleren med best gjennomsnitt på HA-børsen så langt, med 5,00 poeng i snitt.

- Det blir ingen enkel avgjørelse. Marius har gjort en veldig god jobb defensivt, og det er jo det viktigste for en forsvarsspiller, sier Bergersen.

Lørdagens motstander Elverum er et robust lag, og Ødegård ser for seg et kampbilde som passer han godt.

- Marius har spilt veldig bra, men jeg ønsker selvfølgelig å spille. Jeg tror det kommer til å bli en krig, og slike kamper liker jeg å spille. Da får jeg bruk for fysikken min, sier Ødegård.

Ikke bestemt seg 

Bergersen tror 21-åringens erfaring kan bli viktig i skjebnekampen.

- Tobias har litt mer erfaring, og er en tøffing når han er i slag. Jeg vil selvsagt vurdere han opp mot denne kampen.

Men treneren har ennå ikke bestemt seg for hvem han til slutt velger.

- Det handler om å se på hva Marius er god på og hva Tobias er god på. Det er ikke avgjort hvem jeg velger. Jeg trodde Tobias skulle spille mot Tynset også, men da ble han ikke klar. Jeg må føle meg sikker på at han er 100 prosent klar denne gangen.

Både Saihou Jagne og Valentin Blaka trente med resten av laget torsdag, og vurderes opp mot lørdagens kamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.