Kent Bergersen brukte torsdagskvelden sin på Elverum Stadion. Der fikk han se at hjemmelaget ble akkurat ett nummer for små i cupkampen mot 1. divisjonslaget Bærum, som vant 2–1 etter ekstraomganger.

To kamper på fire dager

– Jeg er ikke skremt over nivået til Elverum, heller ikke Bærum for den saks skyld, sier Bergersen som så Elverum for andre gang på fire dager.

Han så de også mot Aalesund 2 mandag (2-2). Elverum var mye bedre organisert mot Bærum enn de var den gangen.

Kamma-treneren tror Elverum bevisst la seg lavere i banen i 2. rundekampen mot Bærum, noe han tror de også vil gjøre på Briskeby.

– Jeg tror de ser på oss omtrent som de gjør på Bærum. I hvert fall på bortebane, der vil de nok møte oss med respekt, sier Bergersen som mener det er svært nyttig å se motstanderne live.

– Det gir meg mye nyttig informasjon. I tillegg er det viktig for meg å være godt forberedt, så jeg kan informere mine spillere om det er noe spesielt å se opp for, forteller Bergersen som sier dette om Elverum:

– Et solid lag, med enkeltspillere som kan skape trøbbel for de aller fleste.

Knapp favoritt

Han sier han ikke frykter noen lag i 2. divisjon, og «Kenta» holder eget lag som ørliten favoritt i lokaloppgjøret.

– Vi er nok knappe favoritter, mye på grunn av hjemmebanefordelen, forklarer Bergersen.

Elverum vant 2–1 i treningskampen lagene imellom i vinter. Grønnbuksenes trener la den gang merke til enkelte svakheter hos naboklubben, de fikk han se igjen mot Bærum.

– Christopher Mbamba var veldig god i bakrom mot Elverum i starten av treningskampen. Bærum utnyttet ikke bakrommet i det hele tatt, men det er noe vi kommer til å gjøre.

Tettere kampprogram

Mens Kamma spilte mot Florø forrige lørdag, og møtte Sogndal onsdag hadde Elverum seriekamp mandag og cupkamp i går.

Når lagene entrer Briskeby-gresset søndag er det et HamKam-lag som har fått noe bedre tid til å restituere seg etter en tøff uke.

– Det trenger ikke bety all verden, men de vil nok kjenne det utover i kampen. Forhåpentligvis mer enn vi vil merke det, sier Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.