Chris Twiddy forteller at klubben ble kontaktet av spillerens agent med en forespørsel om det var mulig for Saibaa Keita å vise seg fram på treninger denne uken.

Kamma takket ja, og onsdag var Keita, som er lillebror til Muhamed Keita, på plass på Briskeby.

Han avsluttet kontrakten med Strømsgodset tidligere i sommer, og nå er han på klubbjakt.

- Vi ble enige om at det beste for meg var å finne en ny klubb, hvor jeg kan spille regelmessig på et A-lag. Jeg har spilt 2. divisjon siden i fjor, og så har jeg vært involvert i de fleste kampene i år. Men skal jeg ta det neste steget, så må jeg ut og spille med voksne menn, sier Keita.

På onsdagens trening viste han fram en meget flott venstrefot ved flere anledninger, og hadde flere giftige avslutninger.

- Jeg er god én mot én, og jeg kan skape ubalanse. Og så har jeg en bra venstrefot som jeg kan bruke, forklarer Keita. 

Han har et godt inntrykk av Kamma etter den første dagen, og erkjenner at det er en klubb han kunne tenke seg en overgang til.

- Det er en fin og stor klubb med mye historie. Det er ikke en klubb som hører hjemme i 2. divisjon. Det er en OBOS- eller Tippeliga-klubb. Hvis jeg får lov til å være med på den reisen til der de hører hjemme, så skulle jeg gjerne takket ja til det, forteller Keita, som også har trent med flere klubber i sommer.  

Han har ifølge seg selv vist seg fram i både Sarpsborg 08 og Strømmen, men foreløpig har han ikke fått noe konkret fra noen av de klubbene. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.