Chris Twiddy forteller at klubben ble kontaktet av spillerens agent med en forespørsel om det var mulig for Saibaa Keita å vise seg fram på treninger denne uken.

Kamma takket ja, og onsdag var Keita, som er lillebror til Muhamed Keita, på plass på Briskeby.

Han avsluttet kontrakten med Strømsgodset tidligere i sommer, og nå er han på klubbjakt.

- Vi ble enige om at det beste for meg var å finne en ny klubb, hvor jeg kan spille regelmessig på et A-lag. Jeg har spilt 2. divisjon siden i fjor, og så har jeg vært involvert i de fleste kampene i år. Men skal jeg ta det neste steget, så må jeg ut og spille med voksne menn, sier Keita.

På onsdagens trening viste han fram en meget flott venstrefot ved flere anledninger, og hadde flere giftige avslutninger.

- Jeg er god én mot én, og jeg kan skape ubalanse. Og så har jeg en bra venstrefot som jeg kan bruke, forklarer Keita. 

Han har et godt inntrykk av Kamma etter den første dagen, og erkjenner at det er en klubb han kunne tenke seg en overgang til.

- Det er en fin og stor klubb med mye historie. Det er ikke en klubb som hører hjemme i 2. divisjon. Det er en OBOS- eller Tippeliga-klubb. Hvis jeg får lov til å være med på den reisen til der de hører hjemme, så skulle jeg gjerne takket ja til det, forteller Keita, som også har trent med flere klubber i sommer.  

Han har ifølge seg selv vist seg fram i både Sarpsborg 08 og Strømmen, men foreløpig har han ikke fått noe konkret fra noen av de klubbene. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00