- MR-undersøkelsen har påvist en betennelse i bekkenet, og det vil gå mellom 6 og 12 måneder før jeg blir frisk igjen, sier Marius Holt og legger til at hvile er det eneste som leger denne typen skade.

I dag trente han for siste gang med HamKam, og fotallskoa blir plassert på hylla. Kanskje for godt.

- Dette var kroken på døra for meg i HamKam, og jeg har gitt gutta i garderoben beskjed om at dagens trening var min siste som Kamma-spilleren, sier en litt oppgitt Marius Holt.

Ville for mye

Den tidligere Løten-, Nybergsund- og Dala-spissen har aldri lagt skjul på at han fysisk hadde en tøff utfordring etter han valgte HamKam foran denne sesongen.

Med fasiten i hånda mener spissen at han rett og slett forsøkte for mye.

- Jeg har trent for hardt etter overgangen til HamKam, slår Holt fast.

- Burde du og det medisinske apparatet i HamKam lagt opp en mer langsiktig plan for å få deg i toppform?

- Det er ikke så lett å svare på, men dersom noen for noen år tilbake hadde fortalt at jeg skulle trene meg i senk i 2015, hadde jeg trukket opp en ny øl og glist godt, fleier spissen som endte med en seriescoring for HamKam i 2. divisjon.

Var godt i gang

- Jeg synes sesongen startet bra for min del, men likevel fikk jeg beskjed om at jeg måtte forbedre løpskapasiteten ytterligere. Derfor trente jeg enda tøffere, forklarer Løten-gutten som hadde en del av de samme smertene da han spilte for Nybergsund.

- Smertene var grunnen til at jeg ikke forsatte i Sundet også.

Holt legger ikke skjul på at han i øyeblikket ikke er motivert til å komme tilbake etter den lange fotballfrie perioden han nå skal starte på.

- Jeg fikk dessverre ikke vist meg fra min beste side i HamKam, men akkurat nå klarer jeg ikke å motivere meg for å komme tilbake om et års tid, sier Holt.

Løten kan være aktuelt

- Utelukker du helt at vi får se deg på fotballbanen igjen?

- Nei, det kan jo hende jeg kan spille noen toppkampene for Løten, gliser Marius Holt og tusler ut av Briskeby etter sin siste trening med lagkameratene sine i HamKam.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.