- MR-undersøkelsen har påvist en betennelse i bekkenet, og det vil gå mellom 6 og 12 måneder før jeg blir frisk igjen, sier Marius Holt og legger til at hvile er det eneste som leger denne typen skade.

I dag trente han for siste gang med HamKam, og fotallskoa blir plassert på hylla. Kanskje for godt.

- Dette var kroken på døra for meg i HamKam, og jeg har gitt gutta i garderoben beskjed om at dagens trening var min siste som Kamma-spilleren, sier en litt oppgitt Marius Holt.

Ville for mye

Den tidligere Løten-, Nybergsund- og Dala-spissen har aldri lagt skjul på at han fysisk hadde en tøff utfordring etter han valgte HamKam foran denne sesongen.

Med fasiten i hånda mener spissen at han rett og slett forsøkte for mye.

- Jeg har trent for hardt etter overgangen til HamKam, slår Holt fast.

- Burde du og det medisinske apparatet i HamKam lagt opp en mer langsiktig plan for å få deg i toppform?

- Det er ikke så lett å svare på, men dersom noen for noen år tilbake hadde fortalt at jeg skulle trene meg i senk i 2015, hadde jeg trukket opp en ny øl og glist godt, fleier spissen som endte med en seriescoring for HamKam i 2. divisjon.

Var godt i gang

- Jeg synes sesongen startet bra for min del, men likevel fikk jeg beskjed om at jeg måtte forbedre løpskapasiteten ytterligere. Derfor trente jeg enda tøffere, forklarer Løten-gutten som hadde en del av de samme smertene da han spilte for Nybergsund.

- Smertene var grunnen til at jeg ikke forsatte i Sundet også.

Holt legger ikke skjul på at han i øyeblikket ikke er motivert til å komme tilbake etter den lange fotballfrie perioden han nå skal starte på.

- Jeg fikk dessverre ikke vist meg fra min beste side i HamKam, men akkurat nå klarer jeg ikke å motivere meg for å komme tilbake om et års tid, sier Holt.

Løten kan være aktuelt

- Utelukker du helt at vi får se deg på fotballbanen igjen?

- Nei, det kan jo hende jeg kan spille noen toppkampene for Løten, gliser Marius Holt og tusler ut av Briskeby etter sin siste trening med lagkameratene sine i HamKam.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00