- Dette har jeg ikke lyst til å si noe om og håper ikke dette blir en sak for avisa, sier spissen, og henviser HA-sporten til sin rådgiver, Leif Gunnar Jota.

Rådgiveren er imidlertid krystallklar:

- Ørjan har kontrakt med HamKam også neste sesong og forholder seg til den, slår Jota fast.

Interesserte klubber

Spissens rådgiver legger likevel ikke skjul på at det er klubber som har meldt sin interesse for HamKams toppscorer denne sesongen.

- Det er klubber som har kontaktet meg og vist sin interesse, kommenterer Jota, uten å fortelle fra hvilket nivå de interesserte klubbene spiller i dag.

- Vil det være aktuelt for Børmark-By å be om å bli løst fra sin kontrakt med HamKam dersom det dukker opp et interessant tilbud?

- Det er et hypotetisk spørsmål som jeg derfor ikke ønsker å kommentere. Det jeg derimot kan si er at Ørjan på ingen måte har uttrykt noe ønske om å forlate Kamma, og han har blitt tatt svært godt imot i klubben etter overgangen fra Levanger, sier rådgiver Jota.

Fallende kurve

Ørjan Børmark-By kom til HamKam som er friskt pust i sommer og scoret mål i alle sine fire første kamper.

Så gikk spissen hele sju kamper uten mål, før han satte inn reduseringen til 2-4 mot Alta for ei drøy uke siden. Spissen står bokført med fem seriemål på 12 kamper. På et desidert bunnlag i norsk 1. divisjon er det et solid scoringssnitt.

Mot Bærum søndag gikk spissen av bana før pause med magetrøbbel.

- Jeg vet ikke hva jeg hadde fått i meg, men jeg var uten krefter etter 10 minutter, sier spissen, som fram til nå har et snitt på 3,58 på HA-børsen. Kun Andreas Hollingen av sommerens nysigneringer er bedre på børsen

HamKam lar ham trolig gå

Etter hva HA-sporten har grunn til å tro kommer ikke HamKam til å hindre en eventuell overgang til en ny klubb etter sesongen, dersom Børmark-By får et konkret tilbud.

- Nå vil jeg fullføre sesongen med HamKam, og så får vi se hva som eventuelt skjer, sier en lite snakkesalig Børmark-By.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.