– Det har vært konkrete klubber som har forhørt seg om Ruben via agenter. Klubber fra høyere nivå enn andredivisjon, sier Kevin Knappen.

MÅ BLA OPP

Midtstopperen har halvannet år igjen av kontrakten sin i HamKam.

Han har hatt en sterk vårsesong og ikke bare vært en av grønnbuksenes beste menn, men også en av avdelingens beste forsvarsspillere.

– I utgangspunktet er alle fotballspillere til salgs, men for enkelte vil det koste fryktelig mye penger. Vi skulle hatt ekstremt mye for å gi slipp på han. Ruben er klar på at han kom hit for å utvikle seg, og han skal ta steget opp sammen med oss. Ruben blir her, sier Knappen.

Ble kontaktet av agent

Selv tar Alegre interessen fra andre klubber med ro.

– Det har vært en agent som tok kontakt og ville signere meg. Det vil alltid være slik at man vekker interesse om man spiller godt. Jeg har ambisjoner om å spille på et høyere nivå enn andredivisjon, men tror jeg kan få til det i denne klubben, sier han.

Derfor ligger fokus på å levere i den grønne og hvite drakta.

– Jeg tenker kun på å jobbe med meg selv for å bli bedre hver eneste dag og gjøre mitt for at klubben spiller i OBOS-ligaen neste sesong.

Viktig spiller

Etter 12 kamper topper Alegre HA-børsen med en snittkarakter på 5,42.

– Jeg er glad for at det har gått såpass bra for klubben og meg selv. Samtidig vet jeg at jeg har mer å gå på og at jeg kan bli mye bedre. Det streber jeg også etter, sier han.

Sammen med François Yabré har han dannet en stopperduo som har sluppet inn ti mål de første 12 kampene. Det er nest minst i avdelingen.

Knappen legger ikke skjul på hvor viktig Alegre er for laget.

– Det er viktig å ha spillere med ambisjon om å spille på høyere nivå, for det vil klubben også. Ruben har hatt store forbedringer i spillet sitt, spesielt med ballen i beina. Han er en spillende stopper som er dyktig til å tre gjennom ledd og som vi vet hva vi får fra. Alegre er stort sett alltid frisk og spiller alle kampene, sier HamKam-treneren. Mandag trente laget på Briskeby igjen etter ferien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.