Sandefjord-spilleren Eirik Lamøy kan dermed bli HamKam første signering før kommende sesong.
Med sin hurtighet og målteft fra kanten vil han være et godt valg og et ikke veldig overraskende valg av HamKam-trener Vegard Skogheim.
At Lamøy er på utgående kontrakt i Sandefjord, gjør det mulig for HamKam å komme i land med kontraktsforhandlingene.
Denne sesongen har Lamøy spilt 29 av 30 kamper for Sandefjord. Og han har bidratt med åtte scoringer og vært en av de beste spillerne på et lag som skuffet litt i prestasjonene.

Liker HamKam

Lamøy bekrefter overfor HA-sporten at HamKam er en av flere alternativer for ham nå, men han understreker at han liker HamKam og at han kunne tenke seg å spille for klubben.
- Jeg skal komme oppover og kikke på forholdene mot slutten av uka. Jeg kjenner HamKam godt og vet hva slags fotball de spiller. På sitt beste har det vært veldig bra denne sesongen. HamKam gjorde det jo bedre enn oss også, sier Lamøy til HA-sporten.
Han forklarer Sandefjord-skuffelsen med skadeproblemer og med at flere spillere har vært under pari.
Han er likevel godt fornøyd med sin egen sesong.
- Jeg har hatt en bra sesong. scoret en del mål, sier han.

Fra Harstad

29-åringen er opptatt av å velge rett klubb når han nå snart er kontraktsløs.
- Jeg skriver kanskje min siste kontrakt. Jeg vil være tålmodig og se på tilbudene som dukker opp. For min del handler det også om hvordan type fotball laget spiller. HamKam er et spillende lag som spiller 4-3-3. Jeg tror jeg kan bidra der, sier Lamøy.
Han er opprinnelig er fra Harstad. I 2004 gikk han til Tromsdalen før han gikk til Degerfors i Sverige i 2006. I 2007 returnerte han til Tromsdalen før han signerte for Sandefjord i 2009.
I hvalfangerbyen har Eirik Lamøy vært med på både opp- og nedturer med spill både i eliteserien og 1. divisjon.
Nå kan altså HamKam bli neste stoppested for nordlendingen.
HamKam-trener Vegard Skogheim ønsker ikke å kommentere noen navn nå, men det er ingen tvil om at han er på jakt etter en type som Lamøy.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00