Valentin Blaka gikk fra Storhamar til HamKam før denne sesongen og venter fortsatt på sine første minutter på bestelaget til Kent Bergersen. Mot Gjerdrum la han inn en solid søknad til Bergersen.

Tre mål scoret spissen, og sammen med Daniel Bekkevold var han den store forskjellene på lagene.

- De to var et uromoment i 90 minutter, sier en svært fornøyd trener Chris Twiddy, som selvsagt merket seg at Daniel Bekkevold var pigg.

Løten-gutten har slitt med en skade så langt denne sesongen, men mot Gjerdrum var han tilbake og i slag og scoret begge HamKams mål før pause.

- Vi er best før pause, og scorer vårt tredje mål rett etter pause. Gjerdrum reduserer, men vi står fint imot i minuttene etter scoringen, før Blaka punkterer kampen med sine to siste scoringer, sier Twiddy.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.