Se høydepunkter fra kampen nederst på siden!

Hødd vant 1-0 på Briskeby etter scoring av Joachim Magnussen i det 25. minuttet, og gjorde kvelden dyster for de frammøtte på Briskeby. 

Likevel var det Emil Sildnes' horrible brudd i leggen som satt mest spor. 

Viktor Adebahr syntes det var grufullt å se lagkameraten bli båret av banen. 

- Også synd på laget

- Det er veldig synd på Emil og veldig synd for laget, sier svensken, som mener HamKam mister en veldig god spiller.

Sildnes må belage seg på en lengre periode uten fotball.   

- Han har kjempet bra i hele vinter og dette skulle bli hans år, der han skulle slå skikkelig igjennom. Så kommer den uheldige skaden helt i starten. Hele laget lider med Emil. Vi skal støtte og backe han opp i rehabiliteringen. Vi håper selvsagt han kommer tilbake så fort som mulig, sier Adebahr. 

I tillegg ble Pekka Lagerblom skadet på oppvarmingen for HamKam og Håkon Aalmen kastet ut i kampen rett før kampstart. 

Ikke bekymret

Hødd-målet kom i en god HamKam-periode da grønnbuksene kjempet for å sette sin første scoring for sesongen. 

Også etter målet var det HamKam som styrte det som foregikk ute på kunstgresset. Uten uttelling.

- Vi står på og jobber. Store deler av spesielt første omgang spiller vi bra. Vi skaper også noen sjanser, men ikke de helt store. Vi er nære, men ikke helt der. Prestasjonsmessig gjør vi en okei kamp, men vi skulle gjerne hatt et bedre resultat, sier han. 

- Du er ikke bekymret for fortsettelsen, altså?

- Bekymret er jeg ikke. Vi skal bare fortsette å jobbe på. Det går opp og ned i denne bransjen og noen ganger taper man, sier svensken. 

HamKam har ikke vunnet i serieåpningen siden 2007. 

Se høydepunkter fra kampen her:

Fakta

HAMKAM - HØDD

0-1: Joachim Magnussen (25)

HamKam (4-2-3-1): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, John Anders Rise - Kristoffer Hagen, Viktor Adebahr - Fredrik Sjølstad, Emil Sildnes, Magnus Sylling Olsen - Tore Andreas Gundersen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.