HamKams trener Kent Bergersen bekrefter overfor HA-sporten at keeperen fra Strømsgodset er klubbens førstevalg som ny keeper.

– Vi håper å bli enige med Godset om en utlånsavtale ut sesongen i løpet fredagen. Klarer vi det er han aktuell til å stå i mål mot Byåsen lørdag, sier Bergersen.

Unggutten Lars Jendal seriedebuterte mot Rødde forrige helg og spilt en god kamp.

Som HA-sporten tidligere har skrevet var Sogndals talentfulle Mathias Dyngeland klubbens førstevalg, men laget som topper 1. divisjon ville ikke låne ut målvakten sin likevel. 

– Sogndal ombestemte seg, men jeg tror Borger kan løse jobben som keeper hos oss på en veldig fin måte, sier Bergersen.

Den unge målvakten fikk sin debut i eliteserien i bortemøtet med Lillestrøm i fjor, men etter bare tre minutter fikk han direkte rødt kort.

Målvakten felte Hamar-gutten Petter Vaagen Moen og fikk rødt kort av Hamar-dommeren Svein-Erik Edvartsen.

Nå håper HamKam å gi unggutten en sportslig opptur i nettopp Hamar.

– Jeg har snakket mye med Godsets keeper-trener, Thomasa André Ødegård, og han er sikker på at Borger vil bli en Tippeliga-keeper i løpet av to år, sier Bergersen.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.