Styremedlem med ansvar for sport, Kai Kristiansen, er godt fornøyd med å få signaturen til Rise på plass.

- John Anders har vært med lenge, og det er viktig med kontinuitet. Han og Truls Jevne Hagen er gode forbilder på trening. De er best trent, går foran som gode eksempler, og er viktige i garderoben. Jeg er glad for at John Anders tar en sesong til, sier Kai Kristiansen, som forteller at Rise er aktuell for å jobbe i administrasjonen også.

Med Rise sin signatur i boks har HamKam disse spillerne klare for 2017-sesongen: Lars Jendal, Francois Yabré, Nicholas Mickelson, Franck Semou, Simen Bolkan Nordli, Ole Erik Midtskogen, Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen, Valentin Blaka og John Anders Rise.

Truls Jevne Hagen, Emil Holst, Mathias Pedersen Aasand, Marius Bratberg Lund, Mikkel Gran Frankmo, Markus Solbakken og Sander Eng Strand har fått tilbud om ny kontrakt. Når det gjelder Holst er det aktuelt å låne ham ut til Brumunddal, som HA-sporten har skrevet tidligere.

Nicolai Michaelsen og Syver Karlsen har gått til Brumunddal. 

Når det gjelder nye spillere forteller Kristiansen at de jobber med saken.

- Vi jobber parallelt med flere, og en ny keeper står høyt på lista vår, sier Kai Kristiansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.