HamKam har startet årets sesong fryktelig svakt.

Etter 5-0-tapet i Elverum lørdag, satte sportsredaktør Rune Steen Hansen spørsmålstegn ved Bergersens lederevner var gode nok.

I dag ble det klart: Kent Bergersen er ferdig som HamKam-trener.

Føler med Bergersen

Truls Jevne Hagen, som er av mange som har hatt en skuffende start på sesongen, forteller at han har vondt av gamletreneren sin.

- Kent blir på en måte ansiktet på alt som har gått galt så langt i sesongen. Det er trist og stusselig, og jeg tror vi alle føler på litt dårlig samvittighet, sier Jevne Hagen.

Nå er han klar på at laget må skjerpe seg.

- Vi må ta oss en realitysjekk alle sammen. Det er ingen av oss som kan slå oss på brystet og si at vi har vært gode nok. Nå må vi vise at det bor mer i oss enn hva vi har vist, sier han.

Jevne Hagen er overrasket over hvor svake grønnbuksene har vært i innledningen.

- Vi fikk en god avslutning på oppkjøringen, der vi spilte godt mot Raufoss og Moss. Nå har ingenting fungert, og nå blir det opp til oss selv snu dette, sier han bestemt.

- VI MÅ BLI BEDRE

Kaptein François Yabré ville ikke si så mye om Bergersens avgang, men også han er klar på at laget må forberede seg radikalt.

- Jeg visste ingenting om avgjørelsen, og jeg vil heller ikke si så mye om det som har skjedd. Vi har ikke spilt bra nok, og nå må vi bli bedre, sier Yabré, som var skuffet etter 5-0-tapet i Elverum.

- Det var tungt. Vi hadde ingen plan på hva vi skulle gjøre, sier han.

Chris Twiddy skal lede laget til en ny trener er på plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.