Truls Jevne Hagen innrømmer at han har vært i tvil om egen fotballframtid etter en historisk svak HamKam-sesong, men nå mener han at ting seg bedre ut i klubben.

- Ansettelsen av Kent Bergersen som trener var en god nyhet. I tillegg til at både Emil Holst, John Anders Rise og Kristoffer Hagen har signert for klubben. Med disse klare mener jeg det kan være mulig å få på plass en god spillerstall, mener Jevne Hagen.

Opprykk er målet

Modølen er nemlig ikke i tvil om hva som bør være klubbens målsetting.

- Vi må rykke opp igjen så raskt som mulig. Å spille for en hederlig plassering i 2. divisjon mener jeg er totalt uaktuelt for HamKam som klubb, slår Jevne Hagen fast.

Sjølstad ettertraktet

- Vi er godt fornøyd med at Truls nå er på plass, og vi er samtidig i kontinuerlig dialog med Fredrik Sjølstad, sier daglig leder i HamKam, Anders Langset.

HamKam-kaptein Sjølstad har ennå bestemt seg for hvor han skal spille fotball kommende sesongen, men Langset bekrefter at klubber har meldt sin interesse for midtbanespilleren.

- Hvilke klubber det er snakk om kan jeg ikke kommentere, sier Langset.

Juleferie

HamKam-spillerne har treningsfri hele desember, før de møtes til oppstart rett over nyttår.

- Ungguttene vi hadde i stallen denne sesongen skal alle få sjansen til å vise seg fram for Kent Bergersen når vi starter med trening igjen, sier Langset.

Magnus Sylling Olsen har fortsatt kontrakt med HamKam, men Langset forteller at HamKam er i dialog med Mjøndalen om en permanent overgang dit.

 

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.