18-åringen, som står med ni kamper for A-laget, forlenger med de grønne og hvite.

Jendal har vært en viktig spiller for G19-laget og HamKam 2 i flere sesonger. Konkurransen fra Lukasz Jarosinski har gjort det vanskelig for unggutten å spille seg til en fast plass mellom A-lagets stenger.

- Vi har en plan for at Lars skal utvikle seg videre, og håper at vi i løpet av kort tid får avklart om Lars lånes ut, eller om han også i 2018 danner keeperparet med Lukasz Jarosinski, sier keeper-trener Rolf Høgmo til hamkam.no.

Tidligere har nemlig Jendal vært klar på at han ønsker å bli lånt ut til et 2. divisjonslag dersom han ikke blir førstekeeper neste sesong. Han ønsker fast spilletid på et høyest mulig nivå.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.