Jagne var ikke til stede under tirsdagens treningsøkt på Briskeby på grunn av sykdom.

Spissen var heller ikke med resten av laget under økta mandag kveld, men trente heller alternativt med rolig jogging rundt banen.

Lyskeproblemene han pådro seg i storseieren mot Brattvåg i siste seriekamp før ferien, sitter fremdeles i, og Chris Twiddy forteller at det er usikkert om Jagne blir klar til lørdagens kamp borte mot Gjøvik-Lyn.

- Han sliter litt med baksiden av lysken, men i dag er han syk. Vi håper han er klar til helgen, men han er usikker, forteller Twiddy. 

Dersom Jagne skal være aktuell for helgens kamptropp, er han nødt til å være med på torsdagens trening, forklarer waliseren.

Twiddy synes det er synd at Jagne ikke blir kvitt lyskeproblemene, som han har slitt med store deler av sesongen. HamKam-treneren er usikker på hvordan de skal bli kvitt skadeproblemene.

- Jeg tror vi må komme oss gjennom denne sesongen, og så gjøre en skikkelig jobb med ham i vinter. Han må spille med litt småskader, sånn det ser ut nå, forklarer han.

Jagne viste tegn på at storformen var på vei tilbake før sommerferien, og scoret i de to siste kampene, før han måtte forlate banen mot Brattvåg med ny skade. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.