Jagne var ikke til stede under tirsdagens treningsøkt på Briskeby på grunn av sykdom.

Spissen var heller ikke med resten av laget under økta mandag kveld, men trente heller alternativt med rolig jogging rundt banen.

Lyskeproblemene han pådro seg i storseieren mot Brattvåg i siste seriekamp før ferien, sitter fremdeles i, og Chris Twiddy forteller at det er usikkert om Jagne blir klar til lørdagens kamp borte mot Gjøvik-Lyn.

- Han sliter litt med baksiden av lysken, men i dag er han syk. Vi håper han er klar til helgen, men han er usikker, forteller Twiddy. 

Dersom Jagne skal være aktuell for helgens kamptropp, er han nødt til å være med på torsdagens trening, forklarer waliseren.

Twiddy synes det er synd at Jagne ikke blir kvitt lyskeproblemene, som han har slitt med store deler av sesongen. HamKam-treneren er usikker på hvordan de skal bli kvitt skadeproblemene.

- Jeg tror vi må komme oss gjennom denne sesongen, og så gjøre en skikkelig jobb med ham i vinter. Han må spille med litt småskader, sånn det ser ut nå, forklarer han.

Jagne viste tegn på at storformen var på vei tilbake før sommerferien, og scoret i de to siste kampene, før han måtte forlate banen mot Brattvåg med ny skade. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00