• STARTER: Ivar Sollie Rønning.

Både Saihou Jagne (CH) og Valentin Blaka er snart spilleklare. Spissene trente med laget i ettermiddag, men morgendagens kamp kommer for tidlig for begge to.

- Vi tar ingen sjanser. Det kommer en viktig kamp borte mot Elverum nesten helg, og det er mulig Valentin kan bli klar til den. CH er jeg litt mer usikker på, sier HamKam-trener Kent Bergersen, som også tror han får tilbake Tobias Ødegård (skade) og Marius Hagen (suspensjon) til Elverum-kampen.

Sollie Rønning som spiss

Den danske forsvarsspilleren Thobias Ndungu, som fikk sjansen på topp mot Nardo, flyttes tilbake som venstreback. Dermed blir Ivar Sollie Rønning spydspiss mot Tynset, med Emil Dahle på slep i mellomrommet.

HamKam - Tynset kan du følge her på h-a.no i morgen.

- Ivar er bankers i angrep. Ut ifra det vi har tilgjengelig, hva slags kampbilde vi trolig møter og i og med at Emil mener han passer best i mellomrommet, tror vi dette er den beste løsningen, sier Bergersen.

Årets kamp for Tynset

HamKam og Tynset er ikke to lag som har møttes altfor ofte de senere årene, men til tross for at Kamma skal være ubestridt storebror tviler Bergersen på en enkel kamp.

- Det blir årets kamp for dem, hvor de ikke har noe å tape. Man må huske at de kun tapte med ett mål borte mot både Stjørdals-Blink og Elverum i sine to første kamper, sier treneren, som understreker viktigheten av å ta tre poeng.

- Det blir utrolig viktig å vinne i morgen. En seier vil lette på trykket, og gi oss en god følelse inn mot Elverum-kampen hvor vi i tillegg kan få tilbake flere viktige spillere. 

HamKam stiller trolig med følgende lag mot Tynset (4-2-3-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, Thobias Ndungu - Franck Semou, Henrik Lehne Olsen - Nicholas Mickelson, Emil Dahle, John Anders Rise - Ivar Sollie Rønning.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00