Han tok seg til baksiden av låret da han haltet av banen i treningskampen mot Raufoss mandag. 

Føler seg bedre

I går hadde Saihou Jagne (CH) vondt i hamstringen, og HamKam-trener Kent Bergersen var redd spissen kunne miste serieåpningen mot Nybergsund 9. april. I dag ser ikke Bergersen like tungt på situasjonen.

- CH føler seg bedre i dag, skriver Bergersen i en sms til HA-sporten.

Venter på time

Jagne skulle i utgangspunktet vært på undersøkelse i dag, men HamKam har ikke fått time for angriperen. 

- Vi håper å få han inn i morgen eller fredag. Vi venter på time, skriver Bergersen.

Jagne har mistet mye trening i vinter og er ikke blant HamKam-spillerne som har det beste treningsgrunnlaget. Men han har jobbet hardt den siste tiden for å bli kampklar til seriepremièren. Trolig er en sliten kropp, sammen med hans eksplosive muskulatur, årsaken til skaden.

Dersom svensk-gambieren har pådratt seg en strekk vil han være ute i fire-fem uker. Viser det seg at noe av muskelen er avrevet vil Jagne mest sannsynlig være satt ut av spill ennå lenger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.