Mange unge gutter drømmer om fotballkarrierer, millioninntekter og spill på Camp Nou eller Old Trafford. 

Iver Fredrik Nannestad (8) er ikke én av dem. Den unge lysluggen fra Ringsaker har allerede gjort sitt karrierevalg.

- Jeg skal bli traktorsjåfør, stråler gutten stolt i videoen over.

Likevel deltar han, som mange andre, på TINEs fotballskole på Gaupen denne uka. Det synes Iver Fredrik er både gøy og slitsomt. 

- Det er litt slitsomt. En flyr rundt hele tiden, og det begynner jeg å bli litt lei av, innrømmer unggutten, som gleder seg til noen daffe dager foran dataskjermen.

Fotballskole før skolestart

Sigmund Hunseid og Emma Røhnebæk Kvernmo (begge 6) begynner på skolen i august. Denne uka får de en liten forsmak på skoletilværelsen, som elever ved fotballskolen på Gaupen.

- Vi sparker fotball og leker, smiler Sigmund.

Begge ser frem til å bli førsteklassinger. Fra Gaupen tar de med seg nyttig kunnskap som kan komme godt med i både gymtimer og friminutt. 

- Vi lærer å sparke fotball, avslutter Emma smilende, før hun villig demonstrerer ballbevegelser som gir klarere assosiasjoner til et par andre idretter.

Se video med både Iver Fredrik, Emma og Sigmund øverst på siden!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.