– Jeg vet at HamKam er interesseerte. Men jeg har sagt at det etter alt å dømme bli vanskelig. Da får jeg ikke hverdagen til å gå opp, forteller Hamar-gutt Aalmen.

Han forteller at HamKam alltid vil være en klubb det vil være interessant å spille for.

Vil ikke pendle

– Men akkurat nå ser det ut som et blir vanskelig å få til. Det er på grunn av skole, og jeg er ikke så fan av å pendle hver dag.

– Utelukker du Kamma helt?

– Man skal aldri utelukke noe i fotball, men det ser vanskelig ut. Det blir sannsynligvis en klubb rundt Oslo, ser det ut til, forklarer Aalmen.

Tidligere i høst var Aalmen med på trening med Skeid, som neste sesong er i samme avdeling som HamKam, og som også har ambisjoner om opprykk.

– Jeg ble oppringt av Tom Nordlie, men det er ikke bestemt hvem som skal være trener der. Det er halvannen måned siden, og jeg tror de prøvde ut ganske mange forskjellige spillere. Jeg har ikke snakket med dem siden da.

Aalmen forteller at det er veldig uklart hvor han spiller fotball kommende sesong.

Tidligere i høst var det også interesse fra en klubb i OBOS-ligaen. Men den interessen ser ut til å ha stilnet.

OBOS-spill frister

Aalmen forteller at han ville vært veldig interessert i å prøve seg på nivå to igjen, dersom muligheten hadde dukket opp.

– Jeg er veldig motivert igjen. Jeg er klar for å spille i OBOS-ligaen igjen, jeg. Definitivt.

Midtstopperen selv tror han blir å finne hos en av Oslo-klubbene i samme avdeling som HamKam og Brumunddal neste sesong.

– Jeg har vært i prat med noen litt høyere, også. Men det ser ut som det blir samme avdeling, så det blir nok det, sier Aalmen, som har en god sesong i Brumunddal-trøya bak seg.

Brumunddal er fortsatt interesserte i å få med seg Aalmen også neste sesong, men det er ikke veldig sannsynlig at 26-åringen blir å finne der også neste sesong.

– Jeg har ikke gitt endelig beskjed til Brumunddal, men det ser ikke ut som jeg spiller der neste år. Det har vært en morsom opptur i høst med Brumunddal, og jeg unner dem alt godt. Jeg kommer til å følge med dem. Det ser ikke ut til at jeg spiller der neste år, men jeg skal følge med, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.