GJØVIK: De første 45 minuttene, hopper vi elegant over. Makan til dårlig innstilling, er det lenge siden HamKam-reservene har hatt.

En spiller som Oluwasegun Abiodun, må vise helt andre takter, skal han være med i diskusjonen om en plass på A-laget. Både rykket og innsatsen som han er kjent for, var totalt fraværende. Også Sebino Plaku er milevis unna storformen.
En annen som kjemper om A-lagsspill er Olivier Karekezi. Han skal ha ros for at han prøvde i 90 minutter, selv om han ikke lykkes med alt.
Marcus Pedersen er et av klubbens største spisstalenter på lenge, men mot Gjøvik-Lyn måtte han ta til tak med en uvant plass på venstrekanten.
De siste 45 minuttene viste HamKam at de var det beste laget. Anført av en spillersugen Michaelsen, kjørte HamKam over hjemmelaget.
Dessverre gjorde HamKam en forsvarstabbe i det siste spillerminutt, slik at det ble poengdeling.
Foruten Michaelsen og Karekezi, leverte Fredrik Johansen en god kamp som back.
Mål ble det også for unggutten, på dårligste innlegg. Ingen medspillere gikk på det dårlige innlegget, men ballen dalte utrolig nok bak en forfjamset Gjøvik-Lyn-keeper.

fotballfakta
Terningkast 3
Gjøvik-Lyn - HamKam 2-2 (1-0)
GJØVIK: Seriekamp i 3. divisjon avdeling 7.
200 tilskuere.
Mål: 1-0 Geir Grønstad (9), 1-1 Sebino Plaku (50), 1-2 Fredrik Johansen (67), 2-2 Ruben Gabrielsen (89).
Gult kort: Marius Kristiansen, Audun Solheim, Geir Grønstad, Stig Aspelin, alle Gjøvik-Lyn.
Dommer: Pål Berg.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Jon Masalin - Fredrik Andersen, Frode Bjørnevik, Are Petershagen (Tåle Strindler fra 63.), Fredrik Johansen - Raymond Hansen (Håkon Aalmen fra 73.), Jan Michaelsen, Olivier Karekezi, Marcus Pedersen - Sebino Plaku, Oluwasegun Abiodun.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00