- Dette ble nedtur, dessverre, sier HamKam-trener Kent Bergersen til HA-sporten en halv time etter overgangsvinduet klappet igjen ved midnatt.

- Vi rakk rett og slett ikke å gjøre alt det formelle som kreves rundt en slik overgang før klokka hadde passert midnatt. Vi snakket med nøkkelpersoner i forbundet for å høre om det likevel var mulig å gjennomføre en overgang, men fikk avslag på det, sier Bergersen.

Ikke gitt opp

Kamma-treneren ønsker ikke å kommentere hvilken spiss det er snakk om.

- Det vil jeg naturligvis ikke kommentere, men det var veldig synd at denne spilleren glapp, sier treneren som ikke har gitt opp håpet om å komplettere HamKam-stallen med en ny spiss likevel.

- Det er mulig å hente spillere som ikke har fått fornyet kontrakt i sin nåværende klubb, eller spillere som kun har amatørkontrakt. Det er derfor ikke helt utelukket av vi forsøker å kikke også i dette markedet, sier Grue-mannen.

Lang dag ferd mot natt

For den ferske HamKam-treneren ble tirsdag 31. mars et maraton i telefoner og samtaler med spillere og ressurspersoner i egen klubb.

- Jeg har på ingen måter vært alene om å jobbe med dette, men dessverre havnet vi i den situasjonen vi ikke ønsket å komme i helt på tampen. Stallen vår trenger nemlig enda en spiss, slik at vi har flere alternativer helt på topp. Det er også grunnen til at vi kommer til å se om det faktisk finnes spillere uten kontrakt, som kan tilføre HamKam-laget det vi ser etter, sier Bergersen.

Avslo Kamma-tilbud

På mandag hadde HamKam og Kent Bergersen godt håp om å skaffe seg en spiller som stod på ønskelista, men denne spilleren valgte å takke ja til en annen klubb enn Hamar-laget.

- Dette avslaget gjorde at vi fikk det travelt på den siste dagen i mars, men slik er jo dette gamet, sier Bergersen, som heller ikke ønsker å kommentere hvilken spiller som takket ja til en annen klubb mandag.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.