Søndag barker Brumunddal og HamKam sammen i et lokaloppgjør som kanskje er mer betent enn på mange år, ettersom de grønne og hvite tidligere denne uken hentet Kevin Knappen fra Sveum til Briskeby.

Har kontroll

Chris Twiddy, som fungerer som midlertidig trener fram til Knappen er klar, tviler på at han kommer til å rådføre seg med den tidligere Brumunddal-treneren.

– Nei, det tror jeg ikke. Det er en grunn til at han ikke er i HamKam før neste uke, så det ville vært litt rart om han skal fortelle alt om Brumunddal. Jeg tror vi har ganske god kontroll på Brumunddal uansett, forteller Twiddy til HA-sporten.

Han erkjenner at Knappen ville vært en glimrende ressurs å bruke inn mot kampen, men kommer til å holde seg unna.

– Jeg vet ikke hva avtalen er mellom klubbene. Som sagt, det er en grunn til at han ikke begynner før Brumunddal-kampen.

Han forventer et lokaloppgjør med masse temperatur på Sveum søndag, og han tror Kamma-gutta møter et heltent Dala.

Klar for tøffe tak

Han forteller at de er klare for «krigen» mot Dala.

– Ja, det er vi alltid mot Brumunddal. Supporterne er kanskje mer opptatt av «krigen», men vi er alltid klare når vi spiller mot Brumunddal. Det er en tøff kamp, et lokaloppgjør, og sånn skal det være, forklarer Twiddy.

Han forventer ikke at Kamma-gutta får noen veldig god mottakelse på Sveum.

– Det samme som alltid, at vi er stygge ulver fra Hamar, og det må vi leve med. Det er ikke noe annerledes enn det har vært før,

– Sånne ting skjer i fotball

Han har fått med seg mange av reaksjonene som har kommet etter at Knappen ble klar for HamKam, men han hevder han ikke bruker energi på det.

– Sånne ting skjer i fotball. Jeg bruker ikke tid på det i det hele tatt. Jeg gidder ikke bruke tid på å lese hva folk mener om det, sier Twiddy bestemt.

Brumunddal-kampen blir Twiddys foreløpig siste kamp med hovedansvaret for Kamma.

– Jeg visste at det kom til å bli slutt en dag. Det har vært morsomt å være trener, men samtidig så er jeg alltid innstilt på at det kommer en ny mann inn, og at jeg blir assistent igjen, forklarer Twiddy med et smil om munnen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00