Landslagssjef Pål Arne "Paco" Johansen tok tirsdag ut de gjenværende 13 spillerne som skal representere Norge under U20-VM i Polen i mai og juni.

HamKams Simen Bolkan Nordli, som fryktet VM skulle ryke på grunn av skadeproblemene den siste tiden, er ikke med i troppen.

Heller ikke Markus Solbakken, som fikk sin debut på U21-landslaget i november, kom med i den endelige troppen.

Ottestad-gutten Nico Mickelson (Strømsgodset) var blant de første åtte eliteseriespillerne som ble tatt ut i VM-troppen tidligere i april. Christian Borchgrevink, som spilte i HamKam på lån fra Vålerenga i fjor høst, skal også til VM.

U20-VM 2019 arrangeres i Polen i perioden 23. mai - 15. juni. Norge møter Uruguay, New Zealand og Honduras i gruppespillet, og de to beste i hver gruppe, samt de fire beste gruppetreerne går videre til åttedelsfinale. 

VM-troppen samles i Warszawa den 18.mai.

Norges VM-tropp:

Markus Olsen Pettersen (Nest-Sotra)

Christian Borchgrevink (Notodden)

John Kitolano (Wolverhampton)

Lars Ranger (Ull/Kisa)

Leo Østigård (Brighton)

Adnad Hadzic (Start)

Hugo Vetlesen (Stabæk)

Emil Bohinen (Stabæk)

Kristian Thorstvedt (Viking)

Eman Markovic (Zrinjski Mostar)

Jens Petter Hauge (Bodø/Glimt)

Julian Faye Lund (Mjøndalen)

Erik Arnebrott (Viking)

Ulrik Fredriksen (Sogndal)

Nico Mickelson (Strømsgodset)

Tobias Børkeeiet (Stabæk)

Håkon Evjen (Bodø/Glimt)

Tobias Svendsen (Sandefjord)

Erling Braut Haaland (Red Bull Salzburg)

Tobias Christensen (Start)

Ola Brynhildsen (Stabæk)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.