HA-sporten skrev i går om at HamKams juniortrenere, Erik Wettermark og Bjørn Brungot, ikke får fortsette som hovedtrenere for klubbens juniorlag. 

Det ble klart etter et møte mellom de to trenerne og daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, fredag.

Duoen, som har ledet Kammas juniorlag til opprykk til interkretsserien denne sesongen, ble ikke tilbudt den samme jobben neste sesong.

Skapt reaksjoner på sosiale medier

Treneravgangene har fått flere til å reagere på sosiale medier.

Tidligere HamKam- og nåværende Strømsgodset-spiller, Thomas Lehne Olsen, skrev dette på sin Facebook-side mandag:

"Trodde Ham-Kam hadde lært, men når jeg så dette måtte jeg bare le!"

Fungerende leder i Briskebybanden, Gaute Smestad Pedersen, ytret også sin mening på Facebook:

"Dette både overrasker og skuffer meg stort. Jeg frykter at det kan føre til at flere av de unge spillerne vurderer andre muligheter for neste sesong."

Foreldrene skjønner lite

Juniorspillernes foreldre har også reagert på avgjørelsen.

- Vi foreldre skjønner ikke hvorfor dette skjer. Og setter spørsmålstegn ved prosessen, sier Ivar Mobekk og tillegger:

- Fjorårets sesong var veldig kaotisk for gutta med bytte av trenere og lite struktur. Så ble Erik og Bjørn ansatt og det har fungert veldig bra. Det er synd at de skal slutte nå som ting endelig ser ut til å fungere, sier Mobekk.

Ingelstad kommer på møtet

På bakgrunn av dette samles foreldrene i kveld for å diskutere om de vil sette igang noen tiltak for å få trenerduoen tilbake.

- Vi skal ha et foreldremøte i kveld hvor vi skal bli enige om hva vi gjør, om vi i det hele tatt gjør noe, forteller Mobekk.

På møtet kommer også klubbens daglige leder Stein Arne Ingelstad.

- Jeg har invitert meg selv på et foreldremøte i kveld. Der skal jeg stå med rak rygg og skal svare på alle spørsmål som eventuelt vil komme, sier Ingelstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.