Aziz Idris holder kortene tett til brystet om framtiden, men han innrømmer at det blir vanskelig for ham å fortsette i HamKam med lønnskutt.

Idris sender nemlig en god del av pengene han tjener i HamKam hjem til familien i Ghana.

- De er avhengige av meg og de pengene jeg sender til dem. Jeg liker meg i HamKam, men denne situasjonen gjør det vanskelig for meg å bli, innrømmer Idris.

Ull/Kisa har signalisert at de ønsker hans tjenester, mens Kristiansund også skal være interessert, men Idris håper han kan få et tilbud fra en eliteserieklubb.

Vurderer å legge opp

Magnus Sylling Olsen er tydelig på at heller ikke han kommer til å fullføre sesongen i HamKam under de betingelsene som er lansert nå med femti prosent lønnskutt.

- Alle såkalte etablerte spillere kommer nok til å forsvinne. Når du har familie og barn går ikke dette. Det som gjør det ekstra vanskelig er at vi har barn som skal begynne i barnehage her nå, sier Sylling Olsen.

Han forteller også at samboeren har hatt ulønnet permisjon en stund nå. Og at hun skal begynne å jobbe igjen. Det kan bety at han i verste fall må gi seg med fotball for å få familielivet til å gå i hop.

- Mine muligheter er ikke førstevalgene for familien akkurat nå. Vi får se hva det ender med etter hvert, sier spilleren med eliteserieerfaring fra både Aalesund og Sarpsborg.

Føler seg lurt

Sylling Olsen legger heller ikke skjul på at han føler seg lurt av HamKam-ledelsen i forhold til grunnlaget for en trygg og god satsing.

- Jeg ble hentet til klubben under helt andre forutsetninger. Jeg stiller store spørsmålstegn ved måten de har drevet. Kvaliteten på laget har også vært for dårlig. Spillerlogistikken har ikke vært slik den burde, sier Sylling Olsen, som også må sies å være blant de spillerne som ikke har slått til slik HamKam ønsket.

- Spillerprestasjonene har heller ikke vært gode nok, sier Sylling Olsen når han blir spurt om egeninnsatsen.

Nå håper han HamKam kan reise seg som klubb og lære av de feilene som er blitt gjort.

- Dette er først og fremst trist for klubben at den har havnet der den er nå. Jeg håper det blir mulig å starte noe nytt her som kan bli bra på sikt, sier HamKam-spissen som uansett ikke spiller mot Ull/Kisa lørdag.

Da har han karantene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00