Aziz Idris holder kortene tett til brystet om framtiden, men han innrømmer at det blir vanskelig for ham å fortsette i HamKam med lønnskutt.

Idris sender nemlig en god del av pengene han tjener i HamKam hjem til familien i Ghana.

- De er avhengige av meg og de pengene jeg sender til dem. Jeg liker meg i HamKam, men denne situasjonen gjør det vanskelig for meg å bli, innrømmer Idris.

Ull/Kisa har signalisert at de ønsker hans tjenester, mens Kristiansund også skal være interessert, men Idris håper han kan få et tilbud fra en eliteserieklubb.

Vurderer å legge opp

Magnus Sylling Olsen er tydelig på at heller ikke han kommer til å fullføre sesongen i HamKam under de betingelsene som er lansert nå med femti prosent lønnskutt.

- Alle såkalte etablerte spillere kommer nok til å forsvinne. Når du har familie og barn går ikke dette. Det som gjør det ekstra vanskelig er at vi har barn som skal begynne i barnehage her nå, sier Sylling Olsen.

Han forteller også at samboeren har hatt ulønnet permisjon en stund nå. Og at hun skal begynne å jobbe igjen. Det kan bety at han i verste fall må gi seg med fotball for å få familielivet til å gå i hop.

- Mine muligheter er ikke førstevalgene for familien akkurat nå. Vi får se hva det ender med etter hvert, sier spilleren med eliteserieerfaring fra både Aalesund og Sarpsborg.

Føler seg lurt

Sylling Olsen legger heller ikke skjul på at han føler seg lurt av HamKam-ledelsen i forhold til grunnlaget for en trygg og god satsing.

- Jeg ble hentet til klubben under helt andre forutsetninger. Jeg stiller store spørsmålstegn ved måten de har drevet. Kvaliteten på laget har også vært for dårlig. Spillerlogistikken har ikke vært slik den burde, sier Sylling Olsen, som også må sies å være blant de spillerne som ikke har slått til slik HamKam ønsket.

- Spillerprestasjonene har heller ikke vært gode nok, sier Sylling Olsen når han blir spurt om egeninnsatsen.

Nå håper han HamKam kan reise seg som klubb og lære av de feilene som er blitt gjort.

- Dette er først og fremst trist for klubben at den har havnet der den er nå. Jeg håper det blir mulig å starte noe nytt her som kan bli bra på sikt, sier HamKam-spissen som uansett ikke spiller mot Ull/Kisa lørdag.

Da har han karantene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.