– Jeg kommer ikke til å bruke cupkampen mot Sogndal til å spille inn en ny midtbane uten vår kaptein, sier trener Kent Bergersen.

Etter Idris’ voldsomme takling mot Florø fikk han som ventet to kampers karantene. Det betyr at han verken kan spille mot Elverum eller Brumunddal i de to neste seriekampene.

– Jeg har noen tanker på hvordan og hvem som skal spille når Aziz soner, sier Bergersen som trolig sparer begge spissene som startet mot Florø.

Tekle får sjansen

– Marius Holt har vært litt syk etter kampen lørdag, mens Christopher Mbamba trenger å hvile litt, forteller Bergersen.

Det betyr etter all sannsynlighet at Jonas Tekle får sin første kamp fra start, og at Kristian Eriksen trolig spiller på topp sammen med nykommeren fra Grorud..

– Belastningen på de øvrige spillerne er jeg ikke bekymret for. De tåler tre kamper på ei drøy uke, sier Bergersen som har studert Sogndal før cupkampen.

– Om vi slipper oss løs er vi gode nok til å lage vansker for Sogndal, mener Bergersen.

Sogndal har startet brukbart i 1. divisjon, men poengdeling borte mot Jerv (0-0) og tap hjemme mot Levanger (1-3) gir Bergersen håp om å holde liv i cupdrømmen også etter kveldens oppgjør.

Blaka på benken?

Mandag presenterte rekruttspissen Valentin Blaka seg med tre scoringer mot Gjerdrum. Det kan gi ham en plass på benken.

– Valentin er en spennende spiller med stor fart. Jeg vurderte å ta ham med i troppen også mot Florø, men valgte i stedet å mønstre en godt juniorlag i cupen. På sikt kan den tidligere Storhamar.-spissen være et alternativ de siste 20 minuttene, mener Bergersen.

HamKam stiller trolig med dette laget (4-2-3-1): Emil Holst - Osei Kwaku Oviasu, Kristoffer Hagen, Tobias Ødegård, John Anders Rise - Fredrik Sjølstad, Aziz Idris - Truls Jevne Hagen, Kristian Eriksen, Adnan Haidar - Jonas Tekle.Cupkampen kan du se direkte på h-a.no fra klokka 17.50.

Les også
SPORT HATV: Se høydepunkter og intervju her!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.