Fredrikstad ledet allerede 1-0 da Idris ble byttet inn for Kristiansund, etter at Mouhamed Gueye sendte FFK i ledelsen etter 16 minutter. 

I det 57. spilleminuttet var det duket for Idris, da han ble byttet inn til fordel for Sverre Hjelle Økland.

Likevel tok det bare sju minutter før hjemmelaget doblet ledelsen sin til 2-0 ved Netan Sansara. Han trente med HamKam- og var koblet til grønnbuksene tidligere i sesongen, men endte til slutt altså opp i Fredrikstad. 

Kampen våknet til liv da Tor Erik Torske reduserte for Kristiansund med et snaut kvarter igjen av kampen. Derfra og ut sendte bortelaget alle mann i angrep i en desperat sluttspurt i jakten på poeng. 

Men de lyktes aldri med å ta igjen Fredrikstad, som dermed bare har fire poeng opp til direkte opprykk. 

Idris og Kristiansund blir værende med sine 28 poeng. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.