• MUNTER: Aziz Idris smilte og lo under store deler av høstens første HamKam-trening. Etter fredagens møte kan ghaneseren fort forlate klubben. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Mens resten av HamKam avsluttet treninga med en tøff løpeøkt, satt en uskadet og munter Aziz idris tilbakelent på innbytterbenken. Ghaneseren faster mellom soloppgang og solnedgang, og trener Svein Inge Haagenrud lot ham hvile.

- Treneren ba meg ta det rolig på grunn av ramadan, men i morgen skal jeg løpe, lover Idris i videointervjuet over.

Nekter å svare

På direkte spørsmål om egen framtid på Briskeby, svarer Idris mildt sagt vagt.

- Nå kan jeg hverken si ja eller nei. Vi får se hva som skjer, svarer Idris profesjonelt.

Selv om Idris' høstsesong på Briskeby er høyst usikker, spredte kraftkaren humør og latter under lagets første trening etter ferien.

- Selvfølgelig. Kollegene mine er her, og vi har det bra sammen. Humøret er ikke et problem. Vi fortsetter å kjempe hardt, sier Idris.

I morgen skal spillerne og HamKam-styret møtes på Briskeby. Etter møtet kan midtbaneankerets avgjørelse falle.

- Ja, i morgen skal vi møtes. Vi får høre hva styret har å si, og foreløpig har jeg ikke bestemt seg for noe, hevder Idris avslutningsvis. 

Se hele intervjuet øverst på siden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.