Tirsdag signerte Nico Mickelson under en toårsavtale med HamKam, etter lengre tid med forhandlinger.

– Det er veldig deilig. Jeg hadde noen møter med klubben som gjorde at jeg til slutt ville signere, forteller Mickelson.

Tidligere i år fortalte unggutten at han ønsket å få forsikringer om at han ville bli satset på i klubben, før han undertegnet en ny avtale.

Vil bli satset på

Mickelson bekrefter at han nå har fått signaler som gjør at han føler han vil bli satset på.

– Jeg håper jeg får en bra sesong neste år, og at jeg holder meg skadefri. Og så vil jeg utvikle meg til å bli en bedre fotballspillere, både offensivt og defensivt, sier han.

Kevin Knappen er fornøyd med at de fikk landet avtalen.

– Det er strålende. Det har vi jobbet med lenge, og det er godt å ha den i boks. Det er et godt signal for at det er muligheter her i HamKam, og det ser Nico, forklarer Knappen.

Han er inne i en hektisk periode med å få brikkene på plass foran den nye sesongen.

– Spillerjakt er alltid utfordrende. Men vi har fått på plass viktige signeringer, det er viktig å ha med seg. at vi fikk resignert Ivar (Sollie Rønning), som har vært god og i mine øyne den beste angrepsspilleren i divisjonen i år, og at vi får en Petter Vaagan Moen tilbake er en knallgod signering som vil gi oss ytterligere trykk til å hente de siste brikkene vi må ha på plass, forklarer Knappen.

Foreløpig er det kun Emil Dahle klubben har skilt lag med.

Nyhus aktuell

Knappen er, på sedvanlig vis, lite villig til å dele navn på hvilke spillere han ønsker seg til klubben, men han bekrefter at de er i samtaler med flere.

– Ja, vi er i samtaler med spillere, det er vi, sier han.

Den siste tiden har Stian Nyhus, som spilte for Brumunddal senest denne sesongen, vært med på HamKam-treninger.

– Det er en spiller vi ser som interessant. Han er med oss for å se om dette kan være noe for ham, og så får vi se om vi lander det. Det er ikke noe klart, men han er her fordi vi liker det vi har sett av ham, forklarer Knappen.

Vingen, som står uten kontrakt med Brumunddal, kjenner Knappen godt fra tidligere, etter sistnevntes tid i Brumunddal.

– Vi må få noen andre brikker på plass først. Vi holder på med ganske mye akkurat nå.

Knappen forteller at han per nå er relativt godt fornøyd med hvordan de er forspent i midtbaneleddet, og at det er i andre posisjoner de leter etter nye spillere.

– Jeg vil ikke gå spesifikt inn på posisjon. Vi har landet Petter (Vaagan Moen), så vi ser ikke etter en ny i den posisjonen. Men vi ser både i frontleddet, forsvarsleddet og på keepersiden, hvor vi ser på muligheten til å forsterke.

Emil Holst er på utgående kontrakt med klubben, men Knappen bekrefter at de skal ha en prat med sisteskansen.

– Holst får et tilbud, og alle her er i utgangspunktet innafor, men vi kommer ikke til å fornye med alle, det gjør vi nok ikke. Men Holst ønsker vi å ha en prat med, forklarer Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.